قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۸/۲۴ - ۲۲:۲۲
محمد صمیمی :

منتظر مشخص شدن مربی‌ام هستم/ تمام زندگی‌ام را برای کسب سهمیه می‌گذارم

ملی‌پوش پرتاب دیسک گفت: تمام زندگی و توان خود را برای کسب سهمیه المپیک می‌گذارم و با ثبت رکورد خودم را ثابت خواهم کرد.

منتظر مشخص شدن مربی‌ام هستم/ تمام زندگی‌ام را برای کسب سهمیه می‌گذارم

به گزارش سراج24،فارس نوشت، محمد صمیمی در مورد شرایطش اظهار داشت: فعلا در اصفهان تمرین می‌کنم و منتظرم که وضعیت مربی‌ام مشخص شود. عباس صمیمی، برادرم با مربی مجارستانی صحبت کرده و قرار است این مربی پاسخ خود را بدهد.

وی ادامه داد: یکی از شرایط مربی این است که در مجارستان اردو داشته باشیم و آنجا تمرین کنیم؛ فدراسیون نیز با این موضوع موافقت کرده است. فکر می‌کنم هزینه تمرین در مجارستان کمتر از ایران باشد و این می‌تواند به سودمان باشد.

ملی پوش پرتاب دیسک ایران در مورد اینکه محمود صمیمی، برادرش هم زیرنظر این مربی تمرین خواهد کرد، یا خیر، گفت: از شرایط محمود اطلاعی ندارم و ظاهرا مشکلاتی دارد که در صورت حل شدن با یکدیگر به مجارستان خواهیم رفت.

صمیمی در پاسخ به این سوال که تا المپیک زمان زیادی نمانده و وضعیتت چه زمانی مشخص می‌شود، گفت: من تمرینات خودم را انجام می‌دهم. اگر هم مربی نیامد با همان حقوق ماهانه 600 هزار تومان ادامه خواهم داد، حقوقی که سه ماه است هنوز پرداخت نشده است.

وی در پایان تاکید کرد: تمریناتم را با جدیت دنبال می‌کنم و با رکورد خودم را ثابت خواهم کرد. تمام توان و زندگی خود را هم برای کسب سهمیه المپیک می‌گذارم و به هدفم هم خواهم رسید.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••